I smiley dalen=)


Det var en gång i smiley dalen.Där föddes det nyss ett litet smiley barn,smiley barnet fick heta Alex.Alex var jätte snäll när han blev större och större för varje gång plötsligt så såg han vacker smileys som hade en vacker rossett på huvet.

Alex blev SÅÅÅÅ KÄR=)Alex tog sin blåa keps på sig,hon hade rosa rosett på huvudet och han blå keps hon sa att hon hette Nina ,Nina sa att hon ochså var lite kär i honom.

Alex sa att han ochså var kär i henne men plötsligt var Nina försvunnen inte enns ett spår fanns kvar av henne.Men plötsligt såg han Nina uppe på ett grått moln och molnen brara krymte och krympote och det blixtrade så mycket..
Det fanns inte ens ett moln kvar på himlen ,Han spran efter o sa Nina Nina o det ekade plötsligt märkte han att molnet hade fört Nina till det högsta berget någinsin.
Han sprang efter o sprang på branta berg men han gav aldrig upp hoppet för Nina.

Plötsligt blev det för mörkt att förtsätta leta så han tänkte övernatta men när han vakna så visste han inte vad som skulle hända.
Han var uppe på det högsta berget någonsin utan att ens ta ett steg innan han vakna.
Han såg Nina bunden på en vägg och målnet sovde så att det knaka.
Han tog Nina i famnen han studdsade fram till smiley land och kom aldrig mer upp til monet ,Nnína sa att molnet ville gifta sig med mig fast hon sa nej men det var tur att du rädda mig............
snipp snapp snut då va dena saga slut=)  hoppas ni tyckte om den.


kram Mikaela <333


Kommentarer
Postat av: alexandra

Hej mikaela=)

hoppas det går bra med bloggandet hoppas att du fortsätter med det nu när jag inte kommer at kunna påminna dig såå mkt=)

Kram din kusin Alexandra och hälsa din mamma o filip<33

2008-11-25 @ 17:41:17
URL: http://alexandralovetokiohotel.blogg.se/
Postat av: mummi

Du är ju som en liten Astrid Lindgren! Hon skrev ju bl a Pippi Långstrump. Hur kan Du hitta på så fina sagor? KRAM/mummi

2008-12-05 @ 17:15:28
Postat av: alexandra

hej mikaea hur mår du?=)

Kram kusinen Alexandra

2008-12-15 @ 15:29:58
URL: http://alexandralovetokiohotel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0