Mina kaniner

Hej!
Jag ville bara säga att jag har kaniner.
Jag hade köpt en kanin för länge sen,han är ju 2 år och när jag köpte honom var han 2 år.
Han heter stanpe och jag har nte villjat byta namn på honomSen så blev han ensam så vi köpte en till kanin,han heter Dumle.
han är 5 månader,men förut var han 4 månader
Dumle är så rolik och de och dom leker typ häst först springer de runt i ring och sen så sitter de på varandras ryggar.
Och dom slickar varandra,Dumle och stanpe leker mycket med varandra och vilar med varanndra och äter med varandra.Men nu så kommer en äcklig sak,de bajsar med varandra haha!Men båda är inte mina Dumle är min lillebrors Kanin,jag har ju Stampe,och Stampe är äldst.A och det var  det.
Mwn nu så ska jag skriva en historia till er=)


Saga!

Det var en gång 3 julgranar en dag i skogen var de med sibn mormor då kom 2 barn med en yxa i handen,då frågade barnen sin mormor vad är det för blänkande sak?
Mormorn sa att de var en yxa de huggde granar med .Plötsligt låg det en gran på släden ,tur så var det inte de 3 små granarna,ena granen hette Knalle ena Barre och en Snarren.Granen där innom hus var pyntad senare blev det natt och baranen skulle gå och sova.Sen blev det dag då dansade barnen runt granen och plötsligt så kom det ennu mera barn och vuxna som dansade runt granen.
Men  nästa dag så var granen ner pyntad då frågade dom 3 små granarna till mormor varför gör dom de?Därför de är dags plötsligt avbröts mormorsm ord av ena pojkgranen,då sa ena pojkgrnen titta där!Det var en nedpyntad gran som stog utanför stugan och var helt ned puttad.

Då sa den nedputtade granen ajö från livet upp til granhimlen innan han dog då sa dom små granungarna varför dog han?Därför han var bed sågad kan ni sova nu gran barn?JA  det kan vi=)

Då tänkte dom små granungarna att dom heldre ville ha små kottar.Sllluuuuuuttt=)


God jul!<3

Kram //Mikaela=)


Hej=)

Hej!
Förlåt att jag inte har bloggat så mycket men det är så mycket med skolan och så=/
Hoppas ni mår bra?för det gör jag haha=)

Kraaam<3

//Mikaela


Good jul!

RSS 2.0